Frokost og varmlunsj

Anita Bruheim Rygvold er ansatt som kokk ved Snåsa Montessoriskole. Hun får ansvaret for varmlunsjen hver tirsdag og hun sørger for at vi har godt hjemmebakt brød til frokost hver dag.
Vi er bevisst på at maten skal lages fra bunnen av, og at det brukes mest mulig økologiske produkter, samt at elevene får økologisk skolemelk.
Skolen er også med på frukt- og grøntordning, slik at alle elevene får en liten fruktpause under formiddagsøkta.
Hver morgen når elevene kommer til skolen får de servert frokost før første arbeidsøkt. Det er en god start på dagen og frokosten er dagens viktigste måltid. Den første tirsdagen hver morgen er det havregrynsgrøt til frokost.

Noen elever har lang vei til skolen og må starte tidlig hjemmefra. Da er det ikke alltid så godt med frokost så tidlig, men de får god tid til å spise når de kommer til skolen.
Det er veldig populært når Anita serverer elevene pizza til varmlunsj.
Det er veldig populært når Anita serverer elevene pizza til varmlunsj.
Foreldrebetaling
Elevene betaler kr. 240.- pr. mnd i matpenger. For dette får de:
  • Frokost hver morgen
  • Varmlunsj hver tirsdag
  • Brødmat-lunsj hver mandag, torsdag og fredag. (smøremåltid)
  • Drikke til alle måltider. Dette inkluderer melk (vanlig eller laktosefri) og vann hver dag, juice en gang i uka for de som ønsker det. Har barna andre behov når det gjelder drikke så må skolen få beskjed om det.
  • Brødmåltid for alle som er på SFO.

MENY VARMLUNSJ HØSTEN 2017

Uke 34: Hamburger og pølse i brød

Uke 35: Kokt blomkål med ost- og skinkesaus

Uke 36: Grønnsaksuppe

Uke 37: Fiskegrateng med råkost

Uke 38: Klubb og duppe

Uke 39: Tacosuppe

Uke 40: Blomkål og brokkolisuppe med brytebrød

Uke 41: HØSTFERIE

Uke 42: Potet- og purreløksuppe med brød

Uke 43: Fiskekarbonader med ovnsstekte grønnsaker

Uke 44: Pasta og kjøttsaus

Uke 45: Tomatsuppe med egg og makaroni, foccacia

Uke 46: Lapskaus

Uke 47: Latvisk nasjonalrett: Svinesnitzel, potetmos, råkost

Uke 48: Fiskesuppe med godt brød

Uke 49: Risengrynsgrøt

Uke 50: Pizza

Uke 51: Julemiddag: Ribbe, medisterkaker, medisterpølser, surkål, poteter, brunsaus. Dessert: Riskrem med rød saus

Det serveres grøt til frokost hver tirsdag.

Med forbehold om endringer.









Norsk Montessoriforbund er en samlende medlemsorganisasjon for de norske montessoriskolene og barnehagene. Det er også mulig for privatpersoner å melde seg inn i NMF. Mer informasjon finne du her,
eller du kan se på www.montessorinorge.no