Frokost og varmlunsj

Anita Bruheim Rygvold er ansatt som kokk ved Snåsa Montessoriskole. Hun får ansvaret for varmlunsjen hver tirsdag og hun sørger for at vi har godt hjemmebakt brød til frokost hver dag.
Vi er bevisst på at maten skal lages fra bunnen av, og at det brukes mest mulig økologiske produkter, samt at elevene får økologisk skolemelk.
Skolen er også med på frukt- og grøntordning, slik at alle elevene får en liten fruktpause under formiddagsøkta.
Hver morgen når elevene kommer til skolen får de servert frokost før første arbeidsøkt. Det er en god start på dagen og frokosten er dagens viktigste måltid. Den første tirsdagen hver morgen er det havregrynsgrøt til frokost.

Noen elever har lang vei til skolen og må starte tidlig hjemmefra. Da er det ikke alltid så godt med frokost så tidlig, men de får god tid til å spise når de kommer til skolen.
Det er veldig populært når Anita serverer elevene pizza til varmlunsj.
Det er veldig populært når Anita serverer elevene pizza til varmlunsj.
Foreldrebetaling
Elevene betaler kr. 220.- pr. mnd i matpenger. For dette får de:
  • Frokost hver morgen
  • Varmlunsj hver tirsdag
  • Brødmat-lunsj hver mandag og torsdag (smøremåltid)
  • Drikke til alle måltider. Dette inkluderer melk (vanlig eller laktosefri) og vann hver dag, juice en gang i uka for de som ønsker det. Har barna andre behov når det gjelder drikke så må skolen få beskjed om det.
  • Brødmåltid for alle som er på SFO.

MENY VARMLUNSJ VÅREN 2017

Uke 2: Lapskaus, tyttebær, flatbrød

Uke 3: Fiskeburger

Uke 4: Tacosuppe

Uke 5: Makaroni og kjøttsaus

Uke 6: Reinskav i pitabrød

Uke 7: Saltkjøtt og rotgraut

Uke 8: VINTERFERIE

Uke 9: Fiskegryte

Uke 10: Spinatsuppe med egg, foccaciabrød

Uke 11: Couscous med laks

Uke 12: Pølse- og makaronigrateng

Uke 13: Omelett med salat og brød

Uke 14: Kyllingspyd med ris og salat

Uke 15: PÅSKE

Uke 16: Karbonadesmørbrød

Uke 17: Nederlands nasjonalrett: Pannekaker

Uke 18: Fiskekaker med potetmos

Uke 19: Chili con carne, tortillachips

Uke 20: Pizza

Uke 21: Laks i pitabrød

Uke 22: Salatbuffe, brød

Uke 23: Danmarks nasjonalrett: Stekt flesk, poteter, persillesaus, tyttebær

Uke 24: Restefest!!

Uke 25: ?

Det serveres grøt til frokost hver tirsdag.

Med forbehold om endringer.








Norsk Montessoriforbund er en samlende medlemsorganisasjon for de norske montessoriskolene og barnehagene. Det er også mulig for privatpersoner å melde seg inn i NMF. Mer informasjon finne du her,
eller du kan se på www.montessorinorge.no