Frokost og formiddagsmat
Avtalebasert foreldrebetaling for mat
Pris for elever i 1.-4. trinn: 310,- pr. mnd
Pris for elever i 5.-10. trinn: 360,- pr. mnd
- Frokost hver morgen
- Varmmat hver tirsdag
- Brødmat til formiddagsmat hver mandag, onsdag, torsdag og fredag. (1.-4. trinn har matpakkedag på onsdag pga. uteskole)
- Drikke til alle måltider. Dette inkluderer melk (vanlig eller laktosefri) og vann hver dag, juice en dag i uken.
- Mat på skoleturer. (Unntak: Studieturen til ungdomstrinnet)
Elever som ikke er med på skolematordningen må betale for mat på turer.
Anita Bruheim Rygvold er ansatt som kokk ved Snåsa Montessoriskole. Hun får ansvaret for varmmaten hver tirsdag og hun sørger for at vi har godt hjemmebakt brød til frokost og formiddagsmat.
Vi er bevisst på at maten skal lages fra bunnen av, og at det brukes mest mulig økologiske og lokale produkter.
Skolen er også med på frukt- og grøntordning, slik at alle elevene får en liten fruktpause under formiddagsøkta.
Hver morgen når elevene kommer til skolen får de servert frokost før første arbeidsøkt. Det er en god start på dagen og frokosten er dagens viktigste måltid. På tirsdager er det havregrynsgrøt til frokost, og annenhver mandag serveres det vafler til frokost.
Noen elever har lang vei til skolen og må starte tidlig hjemmefra. Da er det ikke alltid så godt med frokost så tidlig, men de får god tid til å spise når de kommer til skolen.
VARMLUNSJMENY
HØST 2024
Uke 34: Bolsj
Uke 35: Blomkål med ost, skinkesaus og potet.
Uke 36: Fiskesuppe med fisk fra Snåsavatnet
Uke 37: Kyllingsalat
Uke 38: Blomkål- og brokkolisuppe med foccacia
Uke 39: Fisketaco
Uke 40 Fårikål
Uke 41: Høstferie
Uke 42: Potet- og purreløksuppe m/rista solsikkekjerner og hvitløk
Uke 43: Fiskekaker med potet og råkost
Uke 44: Kjøttsuppe med reinskjøtt og melboller
Uke 45: Tjukkpannekake
Uke 46: Grønnsakslasagne
Uke 47: Linsesuppe med godt brød
Uke 48: Snitzel med råkostsalat og potetmos
Uke 49: Thailandsk fiskegryte
Uke 50: Julemiddag. Ribbe med tilbehør. Riskrem.
Uke 51: Risengrynsgrøt
FROKOST
Det serveres havregrøt til frokost hver tirsdag og vafler annenhver mandag (partallsuker)
De andre dagene er det brødmåltid til frokost.
Med forbehold om endringer.