Frokost og formiddagsmat

Avtalebasert foreldrebetaling for mat

 

Pris for elever i 1.-4. trinn: 310,- pr. mnd

Pris for elever i 5.-10. trinn: 360,- pr. mnd

 

  • Frokost hver morgen
  • Varmmat hver tirsdag
  • Brødmat til formiddagsmat hver mandag, onsdag, torsdag og fredag. (1.-4. trinn har matpakkedag på onsdag pga. uteskole)
  • Drikke til alle måltider. Dette inkluderer melk (vanlig eller laktosefri) og vann hver dag, juice en dag i uken.
  • Mat på skoleturer. (Unntak: Studieturen til ungdomstrinnet)

Elever som ikke er med på skolematordningen må betale for mat på turer.

 

Anita Bruheim Rygvold er ansatt som kokk ved Snåsa Montessoriskole. Hun får ansvaret for varmmaten hver tirsdag og hun sørger for at vi har godt hjemmebakt brød til frokost og formiddagsmat.

 

Vi er bevisst på at maten skal lages fra bunnen av, og at det brukes mest mulig økologiske og lokale produkter.

Skolen er også med på frukt- og grøntordning, slik at alle elevene får en liten fruktpause under formiddagsøkta.

Hver morgen når elevene kommer til skolen får de servert frokost før første arbeidsøkt. Det er en god start på dagen og frokosten er dagens viktigste måltid. På tirsdager er det havregrynsgrøt til frokost, og annenhver mandag serveres det vafler til frokost.

Noen elever har lang vei til skolen og må starte tidlig hjemmefra. Da er det ikke alltid så godt med frokost så tidlig, men de får god tid til å spise når de kommer til skolen.

 

VARMLUNSJMENY

HØST 2024

 

Uke 34: Bolsj

Uke 35: Blomkål med ost, skinkesaus og potet.

Uke 36: Fiskesuppe med fisk fra Snåsavatnet

Uke 37: Kyllingsalat

Uke 38: Blomkål- og brokkolisuppe med foccacia

Uke 39: Fisketaco

Uke 40 Fårikål

Uke 41: Høstferie

Uke 42: Potet- og purreløksuppe m/rista solsikkekjerner og hvitløk

Uke 43: Fiskekaker med potet og råkost

Uke 44: Kjøttsuppe med reinskjøtt og melboller

Uke 45: Tjukkpannekake

Uke 46: Grønnsakslasagne

Uke 47: Linsesuppe med godt brød

Uke 48: Snitzel med råkostsalat og potetmos

Uke 49: Thailandsk fiskegryte

Uke 50: Julemiddag. Ribbe med tilbehør. Riskrem.

Uke 51: Risengrynsgrøt

 

 

 

FROKOST

Det serveres havregrøt til frokost hver tirsdag og vafler annenhver mandag (partallsuker)

De andre dagene er det brødmåltid til frokost.

 

Med forbehold om endringer.